OVER ONS

Onzie visie

Onze visie

De afgelopen decennia is het aantal evenementen dat wordt georganiseerd enorm toegenomen. Toch blijven maar enkele evenementen je als bezoeker bij. Bij evenementen gaat het erom dat je de bezoeker – onze doelgroep – weet te raken.

Impact maken met je evenement dus. En met techniek die je daarin ondersteunt en ontzorgt. Van licht, beeld en geluid tot multimedia. We beschikken over een ruim assortiment aan state of the art apparatuur.

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Een samenwerking met Heuvelink Sound Facilities begint met een kennismaking en het verkennen van uw vraag. Hoe eerder u ons deelgenoot maakt van uw plannen, hoe beter ons team in staat is om met u mee te denken en bij te dragen aan het succes van nieuwe evenement. Na een inventarisatie van de plannen en wensen werken we een voorstel voor uit. Afhankelijk van de complexiteit van de vraag, ontvangt u van ons een offerte, al dan niet aangevuld met een schets of visualisatie. In de aanloop naar het evenement staan wij klaar om met u mee te denken. Afhankelijk van de vraag zorgen we ook tijdens het evenement zelf dat alles op rolletjes verloopt. Bij ons kunt u ervan op aan dat techniek optimaal bijdraagt aan het bereiken van de doelen van het evenement.