STUDIO

Studio


De studio (BJ 2016) heeft een controle ruimte met daglicht en twee aparte opname ruimten. Beide opname ruimtes beschikken over 32 microfoon inputs en een individueel koptelefoonsysteem.

Controle ruimte

Het hart van controle ruimte bestaat uit een Midas Core en Samplitude Pro-X3 software met alle noodzakelijke plug-ins van oa Waves, Izotope en Audio Ease Altiverb. De ruimte is voorzien van een silent air luchtsysteem en airconditioning. De opzet is zo gekozen dat al onze klanten met professionele hoogwaardige apparatuur een volwaardige productie op kunnen nemen. U kunt er voor kiezen via ons uw muziek direct online te laten zetten. Wij vertellen u graag meer over deze mogelijkheid van het werken aan uw naamsbekendheid of promotie van uw activiteiten. Daarnaast kunnen wij voice-overs, indubs voor instrumentalisten en solisten verzorgen.
Uiteraard kunnen wij ook allerlei formats van muziekdragers leveren zoals de bekende Cd of een usb stick met uw favoriete nummers erop. Het grafisch ontwerp is bij ons in vertrouwde handen, wel met uw idee├źn als uitgangspunt.
Het verbeteren van de naamsbekendheid of een blijvende herinnering aan een jubileum kunnen voor u een reden zijn een geluidsproductie door Heuvelink Sound Facilities te laten verzorgen. Natuurlijk kan dat ook met publiek erbij.

Frits Heuvelink

Heuvelink Sound Facilities


Over Frits