REFERENTIES

Referenties

Het traject van een goedgekeurd ontwerp tot en met de uitvoering van een succesvolle geluidsproductie noemen wij de technische productie.
Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van technische producties, kunnen onze klanten vertrouwen op een betrouwbare partner die gevraagd en ongevraagd advies geeft over de weg naar een succesvol evenement. Onderstaand een overzicht van de klanten voor wie wij werken of gewerkt hebben.

Sommige klanten maken al 20 jaar gebruik van onze diensten. Onze filosofie is dat het concert start zodra het inspelen of de repetitie gaat beginnen.

Ichtus Mannenkoor Sliedrecht

Het koor staat vanaf de oprichting onder de enthousiaste leiding van de bekende dirigent en organist Martin Zonnenberg, ‘Ichthus’ behoort met ca 160 leden – amateurs – tot één van de grootste mannenkoren van Nederland.

Christelijk Gemengd Koor "Delfshaven

Het Christelijk Gemengd Koor Delfshaven is 57 jaar jong en het bestaat uit 51 leden. Dit koor repeteert in de Pelgrimvaderskerk in Rotterdam-Delfshaven. Naast zingen is gezelligheid heel belangrijk en oog hebben voor elkaar. Zij repeteren altijd op de woensdagavond. Zij hebben al meerdere cd’s en digitale opnames gemaakt in onze studio. 18 maart a.s. voeren zij Oratorium Jozef uit in de Pelgrimvaderskerk in Rotterdam-Delfshaven. Dat mogen wij weer versterken en opnemen. Voor kaarten en meer informatie: http://www.delfshavenskoor.nl/concert-oratorium-jozef-18-maart-2017

De Slagsingers

Het Christelijk Gemengd Koor De Slagsingers werd opgericht op 1 maart 1966 en is ontstaan uit het Gereformeerd Jeugdwerk in Rotterdam-Zuid. De naam van het koor is ontleend aan Jeugdhuis ’t Slag aan het Sandelingplein.